BOLAGSBILDNING

  

Är det dags att ta nästa steg och driva eget? Vi hjälper dig med rådgivning för rätt val av bolag för dig samt uppstart av alla typer av bolag från den dagen vi skickar in en ansökan tills bolaget blir registrerat i ditt namn. Därefter erbjuder vi självklart våra andra tjänster för att du ska kunna lägga din fokus och energi på att driva den dagliga verksamheten i bolaget.

DEKLARATIONER

  

Vill ni slippa stressa med deklarationer och ha ett datum att passa? Det löser vi, det kan vara lätt att missa ett sista datum och jobbigt att alltid ha koll på när moms och arbetsgivardeklarationer skall vara inne. Därför tar vi över ert ansvar att deklarera korrekt och i tid, vare sig det gäller moms-, inkomst-, eller arbetsgivardeklarationer.

BOKFÖRING

  

Vi på Mycount sköter eran bokföring korrekt och enligt god redovisningssed så att ni kan lägga mer fokus på verksamheten. Det löpande arbetet för er och den löpande bokföringen för oss!

BOKSLUT / ÅRSREDOVISNING

  

När det är dags att upprätta ett bokslut och årsredovisning hjälper vi er gärna med det. Revisionsplikt? inga konstigheter, vi sköter kontakten med auktoriserade revisorer för att underlätta så mycket som möjligt för er.

LÖNEADMINISTRATION

  

Rätt lön i rätt tid! Förenkla lönehanteringen via oss!